Всеукраїнський конкурс вчителів фізкультури

      Протягом тижня на базі гімназії  Українська асоціація футболу в партнерстві з Міністерством освіти України  проводили фінал Всеукраїнського  конкурсу на кращий урок футболу та кращий інноваційний урок фізичної культури. Дві п’ятірки фіналістів (2020 та 2021 років) провели конкурсні уроки з нашими учнями. 
      Згідно з оцінками журі, переможцем 2020 року став Тітарук Віталій Олександрович, вчитель Калинівської школи № 2 Васильківського району Київської області; абсолютним переможцем конкурсу-2021 став Віктор Завадський, вчитель фізичної культури Олександрівського ліцею Золочівського району Харківської області. Переможцем в номінації «Кращий інноваційний урок фізичної культури» став Дмитро Лазебний-Чоловський -вчитель фізичної культури школи № 216 м. Києва. 

      «Ми високо цінуємо чудову самовіддану майстерну працю вчителів фізичної культури, які зробили дуже важливу справу для наших дітей та для розвитку шкільного футболу в Україні»,  - відзначив перший віце-президент Української асоціації футболу Анатолій Дем’яненко, який завітав до гімназії на відзначення найкращих вчителів фіщичної культури України. 

      Вітаємо переможців, дякуємо організаторам конкурсу, а також безпосереднім учасникам - нашим учням!