Фестиваль початкової школи: тиждень другий

      Тиждень «Поетичні візерунки маленьких українців», що продовжує фестиваль початкової школи, допоміг учителям та учням поринути  у сплетіння минулого та сучасного українського фольклору. Різноманітні уроки та забави поглибили та розширили знання початківців про яскраву палітру української літератури. 

      Першокласники знайомилися з українськими піснями, казками, морилками, веснянками і скоромовками, а також розвивали кмітливість і фантазію під час конкурсу «Загадки з бабусиного городу». Долучились до фестивалю й учні, які навчаються онлайн у 1-Д класі й перебувають в інших країнах.
      Виставка ілюстрацій до українських народних творів та квест-гра «Країна казок» захопила другокласників. Ділились враженнями про свої книжки та малювали до них ілюстрації учні 3-х класів, під час мандрівки «Стежинами сучасної дитячої літератури». Родзинкою тижня стала зустріч третьокласників з письменником Сашком Дерманським.
      Учні 4-х класів взяли участь у виставці творчих робіт «Великоднє розмаїття». Діти втілили в життя свої творчі задуми й підтримали українські народні традиції. 
      А наступного тижня на нас чекає «Подорож країнами Скандинавії»!