Новини від Моделі ООН: Сканді

      Вам цікаво, як за нинішніх умов працюють наші моделісти? Розповідаємо.  9-11 вересня відбулася довгоочікувана Криворізька Міжнародна Модель ООН, на якій підлітки вкотре довели, що змінювати світ разом - весело та можливо! Протягом цих трьох днів учасники конференції імітували роботу INTERPOL англійською мовою, працюючи над темою «Зниклі безвісти під час ескалації озброєного конфлікту в Україні» та Ради Безпеки українською з темою «Становище в Україні внаслідок воєнного вторгнення росії».

      На цій Моделі Генеральним Секретарем стала Вероніка Головченко, президентом — Аліна Березна, а Координатором проєкту — Ілля Перепічаєв. Партнерами, які допомогли в організації заходу стали ELSA Dnipro. У конференції взяли участь старшокласники з різних куточків світу: України, Сингапуру, Бразилії, США, Туреччини, Марокко, Казахстану, Уганди, Єгипту, Афганістану.

      Попри складні часи для кожного з команди секретаріату KRIMUN, ми зрозуміли, що Модель - це наше життя, тож змогли підлаштуватися до навколишньої ситуації та продовжуємо набирати нову команду й працювати над проєктом, а саме Криворізькою юніорською Моделлю ООН, яка пройде 29-30 жовтня. До участі запрошуються креативні учні 6-9 класу, які вже є прихильниками модельного руху, або ж тільки розпочинають своє життя в незабутній атмосфері конференцій ООН. Під час заходу делегати отримають нові знання в галузі ораторського мистецтва, навчаться імпровізувати, розпочнуть свою «модельну» кар‘єру на шкільному рівні, навчаться відстоювати свою думку, отримають сертифікати щодо участі, матимуть змогу познайомитися й попрацювати з креативними людьми та, звісно, отримають незабутній позитивний досвід!