Проходження практики студентами Університету імені Драгоманова

      З 13 березня по 9 квітня в Скандинавській гімназії під керівництвом практичного психолога Дзюби Марини проходили навчально-психодіагностичну практику студентки та студенти ІІ курсу Українського Державного Університету імені Михайла Драгоманова. 
      Студентки та студенти  змогли ознайомитися  з особливостями роботи практикуючого психолога в навчальному закладі освіти. Вони продемонстрували обізнаність і майстерність у проведенні психодіагностичного інструментарію.
      Основними напрямками роботи були психодіагностика міжособистісних стосунків у групі, діагностика особистості дітей та дорослих, діагностика професійного самовизначення особистості. З 3-ми класами була проведена проєктивна методика "Малюнок сім'ї". На паралелі 9-х класів були проведені методики, направлені на визначення професійної орієнтації здобувачів освіти. На паралелі 5-х класів була проведена методика "Дерево", мета якої - дослідження шкільної мотивації та адаптації, а також Соціометрія Якоба Морено - для соціальних зв'язків у колективі та інші.
      Студентки та студенти зарекомендували себе як відповідальні, старанні, доброзичливі, уважні та тактовні.