З Днем Знань!

      День 1 вересня завжди особливо урочистий і хвилюючий, адже саме з нього починається незвіданий, цікавий і, водночас, нелегкий шлях до пізнання, до нових звершень, до самостійного життя. Бажаємо усім учням   Скандинавської гімназії на цьому шляху підкорити нові вершини знань, зустріти добрих і надійних друзів та досягти омріяної мети. Переконані, ваші здібності, наполегливість стануть запорукою визначних успіхів у дорослому житті.
      Так, це 1 вересня відрізняється від усіх попередніх. Адже багато хто замість першого дзвоника чує гул повітряної тривоги, замість класу йде в укриття, а 380 українських дітей-жертв війни вже ніколи не сядуть за парти. 
      Хтось далеко від дому – в інших регіонах України. Хтось далеко від дому – в інших країнах. Хтось дистанційно – в онлайн-форматі. Хтось у рідній школі чи у своєму університеті, але все ж не у спокої. Однак важливо, що навчальний рік починається. Важливо, що навчання триває, і що знання про Україну не переривається, бо це знання дає нам міцність. Це знання стало нашою зброєю!