«Казковий тиждень» початкової школи

      Казковий тиждень фестивалю початкової школи Скандинавської гімназії справді став  чарівним і захоплюючим. Розпочався він виставою від учнів 2-Б класу "Казковий світ дитинства". Маленькі актори були неймовірно артистичні та щирі. Першокласники проводили казкові вікторини і малювали улюблених казкових героїв, під час роботи груп продовженого дня поринали у світ українських народних казок у вигляді арт-терапії.

      Другокласники подорожували "Країною казок": розгадували кросворди, відгадувати їх назви та героїв по емодзі 🐰🦢👵 та через SMS-повідомлення.
      Учні 2-Г класу провели літературну гру- вікторину "Історія однієї казки".  Діти із захопленням поринули у чарівний світ Гаррі Поттера, створили малюнки фантастичних тварин.
      Третьокласники презентували свої улюблені книжки та створені обкладинки до них. Під час віртуальних мандрівок виправляли помилки у казках, відвідали бюро знахідок, відгадували  казку за підказками. Кращі знавці  були нагороджені грамотами.
      Учні 4-А протягом трьох днів знаходились у фотоквесті "Чарівні миті фотоекспедиції". Учні доклали немалих творчих зусиль, але отримали чимале задоволення та фото на згадку.
      Нехай казкові герої завжди будуть поруч, надихаючи кожного на нові відкриття і пригоди!💫
      Фестиваль добіг кінця, але попереду Тиждень книги з його неймовірними подіями і сюрпризами!