День народження гімназії

      Ось уже вдев’ятнадцяте ми святкуємо день народження нашої гімназії. Як для людини – це пора юності. А для унікального навчального закладу (а наша Скандинавська гімназія насправді є такою) – це пора зрілості. Бо нашій школі дійсно є чим пишатися! Випускники Скандинавської гімназії геройськи захищають Україну від 24 лютого 2022 року. Серед наших випускників є відомі публічні особи, діячі дипломатичних служб.    
      Учні Скандинавської гімназії (від часу відкриття і донині) неодноразово були призерами всеукраїнських і навіть міжнародних олімпіад та конкурсів. Ми пишаємося нашими спортсменами й мистецькими талантами.
      І нині, під час повномасштабної війни, у дуже не простих умовах ми всі не лише здобуваємо й надаємо знання, а й знаходимо сили й можливості підтримувати одне одного, готуємо й проводимо суперцікаві заходи, донатимо, співпрацюємо з волонтерами.
      Сьогодні, в день народження Скандинавської гімназії, ми хочемо не лише привітати всіх причетних до нашого закладу, а й подякувати вам за небайдуже ставлення до спільних шкільних справ.
      Зі святом, скандинавська родино! Бажаємо нашій рідній гімназії процвітання! Усім нам якнайшвидшої перемоги, миру, успіхів і гармонії!