Фестиваль природничо-математичних дисциплін: тиждень перший

      З 6 листопада наша гімназія стала центром з відбудови та відродження України, а все тому, що розпочався фестиваль природничо-математичних наук, який проходить під гаслом: "А ми нашу славну Україну відбудуємо!" Діти із захопленням розглядали фантастичні проєкти можливого архітектурного майбутнього  наших міст, сіл, містечок на фотоекспозиції, яка розмістилася  прямо на дверях навчальних кабінетів. Але майстерність та фантазія наших гімназистів у повній мірі реалізувалася в інсталяції "Розбудуємо сучасну Україну": тут і неймовірні моделі відомих будівель з різних країн світу, і зроблені власноруч будиночки з лего, картону, пластику, природнього матеріалу, роздруковані на 3-D принтері, картини з бісеру...

      Неймовірна краса і прагнення побачити саме такими наші міста після Перемоги не залишають байдужими жодної людини, яка побачила інсталяцію!
      Фестиваль природничо-математичних наук триває, і на наступному тижні учні 8-11 класів продовжать створювати та презентувати свої  цікаві та захоплюючі проєкти.