Подорож до Королівства Данія

      Подорожі завжди надихають, сповнюють новими враженнями і емоціями. Це саме те, що необхідно нам зараз. Учні гімназії разом із вчителями Стопою А.С. та Канюкою Н.В. здійснили чудову подорож до королівської країни Данії.🇩🇰 Відвідали школу Københavns Mediegymnasium, де зустрілися з данськими учнями та вчителями, зокрема Mikkel Hooge Holck ,  - нашим дорогим  колегою, з яким гімназія співпрацює вже багато років. Разом данські й українські учні пройшли квест по Копенгагену, таким чином побачили місто, побували на виставці відомого митця Сельвадора Далі. Ця тепла зустріч і прекрасний час надовго лишаться в кожному серці.

      Звичайно, наші учні побачили Nyhavn (найвідомішу вулицю Данії, фото якої є першою при згадуванні цього королівства), побували в парках розваг Леголенді (м.Білунд) та Тіволі (в серці Коренгагену ), відвідали величний королівський замок Розенборг та подивились зміну варти біля сучасного королівського замку Амеліенборг, прогулялись найбільшою торгівельною вулицею Strøget. Різдвяна атмосфера неймовірної країна заповнила наші душі і серця.
      На даному етапі нашого життя ми усвідомлюємо,  на кільки важлива міжнародна співпраця на усіх рівнях! Ми, українці, безмежно вдячні за підтримку нашої країни Данією!